130km.ro

Bine ai venit. Pe acest site gasesti informatii la zi despre proiectele de autostrazi din Romania.


Exclusiv: Stadiu licitatii autostrazi

1 februarie 2013. Acesta este un articol original 130km.ro

130km.ro a realizat o solicitare oficiala de informatii catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) despre stadiul licitatiilor de tronsoane de autostrazi aflate in prezent in derulare. Astfel, conform raspunsurilor transmise, situatia este urmatoarea:

  • A1: Timisoara - Lugoj Lot 2: Procedura de achizitie publica a fost finalizata in 04/01/2013, fiind transmise ofertantilor rezultatele procedurii. A fost inregistrata o contestatie cu privire la rezultatul procedurii. Se estimeaza ca ordinul de incepere a lucrarilor va putea fi dat in cursul anului 2013.

  • A1: Lugoj - Deva, Loturi 2, 3, si 4: Procedurile de achizitie publica se afla in prezent in faza de evaluare a ofertelor depuse, dupa finalizarea acesteia urmand a fi anuntati castigatorii. Se estimeaza ca ordinul de incepere a lucrarilor va putea fi dat in cursul anului 2013.

  • A1: Nadlac - Arad, Lot 1: In prezent se deruleaza evaluarea lucrarilor ramase de executat, urmand a se demara procedurile de achizitie in cel mai scurt timp posibil.

  • A3: Gilau - Mihaiesti: Procedura de achizitie publica a fost finalizata pe 15/01/2013, fiind transmise rezultatele acesteia. Nu s-au inregistrat contestatii in termenul legal de depunere a acestora, urmand ca in perioada urmatoare sa fie semnat contractul.

  • A1: Pitesti - Sibiu: Procedura de achizitie pentru reactualizarea studiului de fezabilitate a fost anulata ca urmare a necesitatii revizuirii continutului caietului de sarcini. Dupa aceata revizuire, licitatia va fi reluata.

  • A3: Comarnic - Brasov: Procedura de achizitie publica in vederea atribuirii contractului de concesiune pentru acest tronson este in derulare, cu termen limita la 27/02/2013. Se intentioneaza atribuirea contractului de concesiune pana la sfarsitul trimestrului I 2014.

  • Craiova - Pitesti: In curs de reactualizare a Studiului de Fezabilitate de la profilul de drum expres la cel de autostrada, proiectul fiind propus spre realizare in sistem de concesiune.

Multumim CNADNR pentru raspunsurile transmise si promitem sa va tinem la curent in continuare cu evolutia acestor proiecte. 130km.ro

(C) 130km.ro / Inapoi la lista de stiri si articole